Ιωάννα Σπύρου

Από την αρχή της καριέρας μου, εργάζομαι στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού και της επαγγελματικής ανάπτυξης. Έχοντας πολυετή επαγγελματική εμπειρία – πάνω από 18 έτη – σε απαιτητικά έργα στελέχωσης, αξιολόγησης και ανάπτυξης, και αναλαμβάνοντας υπεύθυνους ρόλους σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, κατανοώ σε βάθος τις επιχειρηματικές ανάγκες, την καθοριστική σημασία του ανθρώπινου παράγοντα και την ανάγκη για διαρκή εξέλιξη.

Σκοπός μου είναι να υποστηρίζω τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στάδιο της επιλογής, διαχείρισης ή αλλαγής της καριέρας τους, καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που συνεργάζομαι, να ενισχύουν την αυτογνωσία τους, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και να υλοποιούν τους στόχους τους.

Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιώ εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες και εργαστήρια επιλογής και διαχείρισης καριέρας, ενώ παράλληλα συνεργάζομαι επίσης με επαγγελματίες και επιχειρήσεις για θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

 

 

 

Τα όνειρά σας

μας εμπνέουν!

Eίμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων (MBA in HR) από το Πανεπιστήμιο του Liverpool. Παράλληλα, έχω εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική (Professional Certificate in Counselling Skills – ICPS), στην Επαγγελματική Αξιολόγηση & Προσανατολισμό (Τμήμα ΦΠΨ, Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική), ενώ έχω Diploma στο Evidence-Based Coaching, EMCC & AC Accredited (Athens Coaching Institute). Επίσης, είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που είμαι εθελόντρια στο δίκτυο Women On Top, παρέχοντας υπηρεσίες mentoring & coaching, σε γυναίκες που θέλουν να διαχειριστούν θέματα καριέρας και επαγγελματικής ενδυνάμωσης.

Μέχρι σήμερα έχω συνεργαστεί με επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων (λιανικού εμπορίου, τεχνολογίας, τροφίμων, παραγωγής), υποστηρίζοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στην επιλογή, αξιολόγηση και ανάπτυξη των ανθρώπων τους. Παράλληλα, έχω υποστηρίξει πάνω από 100 άτομα, σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας και σταδιοδρομίας.

Η αγάπη μου για μάθηση και εξέλιξη, η αναζήτηση μιας διαφορετικής προοπτικής, η δημιουργικότητα και η αυθεντικότητά μου, είναι στοιχεία που φροντίζω να αναπτύσσω διαρκώς όπως και να τα προσφέρω πάντα και σε όλες τις συνεργασίες μου.