Συνεδρίες συμβουλευτικής για όσες και όσους επιθυμούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης και σταδιοδρομίας, με στόχο την ενίσχυση της αυτογνωσίας, τον σχεδιασμό πλάνων δράσης, την εξεύρεση λύσεων και την ανάπτυξη στρατηγικής για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στο εργασιακό περιβάλλον.

Επαγγελματική ανάπτυξη ενηλίκων

Με πυξίδα την πλούσια πείρα μας και τη σταθερά και αδιάλειπτα συνεχιζόμενη ενεργοποίησή μας στον συγκεκριμένο τομέα, σχεδιάζουμε μαζί ένα στοχευμένο και εξατομικευμένο πλάνο δράσης, το οποίο ανταποκρίνεται στο δικό σας όραμα και αξίες, αξιοποιώντας τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, με σκοπό την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

Ποια θέματα μπορώ να επεξεργαστώ;

Τα θέματα που επεξεργαζόμαστε σε κάθε συνεργασία βασίζονται στις δικές σας αποκλειστικές ανάγκες και μπορούν να απαντούν στα παρακάτω, ενδεικτικά, ερωτήματα:

Ποια είναι τα οφέλη των συνεδριών;

Μέσω των συνεδριών, η καθεμία και ο καθένας από εμάς καλλιεργεί την αυτόνομη μάθηση, την αυτοαποτελεσματικότητά της/του, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αυτογνωσία και την ικανότητα σχεδιασμού και υλοποίησης πλάνων δράσης, με στόχο την εργασιακή ικανοποίηση και ευημερία.

Πώς πραγματοποιούνται οι συνεδρίες;

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται δια ζώσης ή διαδικτυακά (μέσω Zoom), αξιοποιώντας επιστημονικά τεκμηριωμένα εργαλεία, ερωτηματολόγια και τεχνικές, οι οποίες βασίζονται στις αρχές της coaching ψυχολογίας. Μέσω της συνεργασίας, της δέσμευσης και της πλήρους αποδοχής, χωρίς μαγικές συνταγές, εργαζόμαστε μαζί για να ορίσετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Πώς πραγματοποιούνται οι συνεδρίες;

Πώς εξασφαλίζω την εχεμύθεια και τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων μου;

Οι δύο θεμέλιοι λίθοι της ευτυχίας είναι η αγάπη και η δουλειά!

Στη White Canvas, έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία στην διεξαγωγή συνεντεύξεων για προσλήψεις και αξιολογήσεις εργαζομένων σε μικρές και μεγάλες εταιρίες, καθώς και πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας του κατάλληλου βιογραφικού και της σωστής προετοιμασίας στην ανεύρεση εργασίας μας, καθοδηγούμε τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους στην αποτελεσματική σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και στην προετοιμασία τους για τη συνέντευξη.

Σύνταξη Βιογραφικού

Ένα δυνατό βιογραφικό συχνά είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Προετοιμασία για Συνέντευξη

Το επόμενο βήμα!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο διαρκούν;

Επιλέγοντας σωστά τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε, σύμφωνα με το τι θέλουμε και τι μας ταιριάζει, είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και τις δυνάμεις μας, έτσι ώστε να νιώθουμε ευημερία και ικανοποίηση από την εργασία μας.

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου επαγγελματικού προσανατολισμού. Εξετάζονται οι δεξιότητες, τα επίπεδα αυτοεκτίμησης, οι τύποι προσωπικότητας και τα ενδιαφέροντα, με σκοπό τη διεξαγωγή ατομικής αναφοράς, η οποία περιλαμβάνει και τις προτεινόμενες σχολές και ειδικότητες, σύμφωνα με τις τρέχουσες ειδικότητες του Υπουργείου Παιδείας.

Συμβουλευτική συνεδρία, με τους κηδεμόνες, τις έφηβες και τους εφήβους, η οποία διαρκεί 90 λεπτά και αφορά στα αποτελέσματα της εξατομικευμένης αναφοράς.

4 συνεδρίες Career Coaching, με τις έφηβες ή τους εφήβους, οι οποίες αφορούν στις αξίες, στις δυνάμεις, στις γνώσεις και στις δεξιότητές τους, καθώς επίσης και σε άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την επαγγελματικής τους ζωή, έτσι ώστε να προχωρήσουν με τις επιλογές που τους ταιριάζουν, με σκοπό την ευημερία.

Πώς πραγματοποιούνται οι συνεδρίες?

Ποια είναι τα οφέλη των συνέδριών για τους εφήβους;

Μέσω των συνεδριών, δίνεται στους εφήβους η δυνατότητα να καλλιεργήσουν την αυτόνομη μάθηση και την αυτοαποτελεσματικότητά τους, να ενισχύσουν την αυτογνωσία τους και μαθαίνουν να λαμβάνουν αποφάσεις, να αναπτύσσουν και να υλοποιούν ατομικά πλάνα δράσης.

Συνεδρίες συμβουλευτικής για στελέχη, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες με σκοπό τον ορισμό και την επίτευξη στόχων, την επαγγελματική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων.

Ολιγομελή εργαστήρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, σε ένα κλίμα σεβασμού και αποδοχής, έτσι ώστε να ανακαλύψουμε νέες οπτικές, να χαράξουμε στρατηγικές για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να αναπτύξουμε τα δικά μας πλάνα δράσης, με σκοπό την επίτευξη των στόχων μας.
Shopping Basket